Selen ve Yeşilyurt’tan hayırlı olsun ziyareti

Selen ve Yeşilyurt’tan hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Selenler Gross İşletme Müdürü İbrahim Selen ve Lokman Hekim İşletme Sahibi Mehmet İpek Yeşilyurt, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ile bir araya gelen Selen ve Yeşilyurt, çalışmalarında başarı temenni etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Kırıkkale’de yerel ve dijital medya alanında kendini yenileyen Yenigün Gazetesi, başarılı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yaptığı farkındalık oluşturucu çalışmalarıyla dikkat çeken Yenigün Gazetesi, bu kapsamda hayırlı olsun ziyaretine gelenleri de kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Selenler Gross İşletme Müdürü İbrahim Selen ve Lokman Hekim İşletme Sahibi Mehmet İpek Yeşilyurt, Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya geldi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Selen ve Yeşilyurt, Yenigün Gazetesi’ne çalışmalarında başarı temenni etti. Hem dijital hem de yazılı basın alanında Yenigün Gazetesi’nin önemli çalışmalar yaptığını dile getiren Selen ve Yeşilyurt, her konuda Yenigün Gazetesi’nin yanında olduklarını ifade ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahşi ise, Selen ve Yeşulyurt’a teşekkür etti. Kırıkkale için önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Yahşi, “İnşallah medya alanında daha da başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.