Sağlık-Sen promosyon çalışmalarını hızlandırdı

ÖNCELİKLİ HEDEFLER GÖRÜŞÜLDÜ
Akdoğan, bankalarla yürütülen istişarelerin ardından bürokratik süreçleri başlattı ve hem Genel Merkez hem de banka şubeleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Çalışmalara, Öz Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Erduran ile birlikte katılan Akdoğan, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Yusuf Yılmaz ile de görüş alışverişinde bulundu. Toplantılarda, promosyon anlaşmasının adil ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi ve sağlık çalışanlarının menfaatlerinin korunması öncelikli hedef olarak belirlendi.
KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ
Akdoğan, sürece ilişkin yaptığı açıklamada, “Sağlık-Sen olarak üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Promosyon ihalesinde hem sağlık hem de sosyal hizmet çalışanlarının haklarını en üst düzeyde korumayı amaçlıyoruz. Amacımız, şeffaf ve rekabetçi bir süreçle en iyi sonucu elde etmektir” ifadelerini kullandı.
AKTİF OLARAK KATILACAĞIZ
İhalenin, İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirileceğini belirten Akdoğan, Sağlık-Sen ve Öz Sağlık-İş temsilcilerinin sürece aktif olarak katılacağını ve tüm sağlık çalışanlarının çıkarlarını koruyacaklarını vurguladı. Başkan, promosyon anlaşmasının çalışanlara maksimum fayda sağlamasını hedeflediklerini söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.