Psikolog Kutluca’dan anlamlı ziyaret

Psikolog Kutluca’dan anlamlı ziyaret
 Muhabir
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Kırıkkale İl Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Volkan Kutluca, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Kutluca, Yenigün Gazetesi’ni ilgiyle yakından takip ettiğini ve çalışmalarında başarı temenni etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Yenilenen yeni yüzüyle okuyucularıyla buluşan Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Kırıkkale İl Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Volkan Kutluca, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya geldi. Kutluca, Yenigün Gazetesi’ni ilgiyle yakından takip ettiğini ve çalışmalarında başarı temenni etti.

ON BİNLERCE DANIŞMAN BULUNMAKTA

PDR hizmetleri hakkında bilgiler veren Kutluca, “Ülkemizde Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) hizmetlerinin yaklaşık bir asırlık geçmişi bulunmaktadır. Psikolojik danışma ve rehberlik hizmetlerinin günümüzde eğitim, adalet, sağlık, endüstri gibi birçok çalışma alanı bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere farklı kamu/özel kurum ve kuruluşlarda psikolojik danışman-pedagog-klinik psikolog gibi farklı kadrolarda çalışan on binlerce Psikolojik Danışman bulunmaktadır. Üniversitelerde ise binlerce PDR öğrencimiz lisans eğitimini sürdürmektedir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.