Projelerimiz Kırıkkale’ye değer katacak

Projelerimiz Kırıkkale’ye değer katacak
 Muhabir
Bağımsız Türkiye Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti.

Kırıkkale’de yapacakları çalışmalarını anlatan Tonbaz, “Kırıkkale’nin sorunlarını biliyoruz. İnşallah yapacağımız projeler Kırıkkale’ye değer katacak” dedi.

ŞEHRİMİZE YAKIŞIR PROJELERİMİZ VAR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala siyasi arena hareketleniyor. Kırıkkale’de adayını belirleyen Bağımsız Türkiye Partisi, Ahmet Tonbaz ile seçmenden destek isteyecek. Bu süreç kapsamında Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya geldi. Kırıkkale genelinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Tonbaz, “İnşallah Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz. Şehrimize yakışır yatırım ve projelerimiz var.”

KIRIKKALE’Yİ ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Kırıkkale’nin acil çözüm bekleyen sorunlarının olduğunu vurgulayan Tonbaz, “Bağımsız Türkiye Partisi olarak Kırıkkale’ye en güzel hizmeti sunabilmenin çabasında olacağız. Altyapısından üstyapısına kadar birçok alanda projelerimiz var. Sosyal ve çevreciliği yakından ilgilendiren projelerle Kırıkkale’yi çok güzel günler bekliyor” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yahşi ve Şen, Tonbaz’a çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.