Powerade enerji içeceği hangi ülkenin markası? Powerade enerji içeceği İsrail malı mı?

Powerade enerji içeceği hangi ülkenin markası? Powerade enerji içeceği İsrail malı mı?
Türkiye'de bilinen ve de tercih edilen bir marka olan Red Bull markası en çok araştırılan ürünlerden biri. Peki Powerade İsrail’e mi ait? Powerade hangi ülkede ne zaman kuruldu? Powerade markası hangi ülkeye ait? İşte detaylar...

Powerade enerji içeceği İsrail malı mı?

Powerade enerji içeceği İsrail malı değildir. Powerade enerji içeceği, Amerika Birleşik Devletleri merkezli The Coca-Cola Company tarafından üretilen ve pazarlanan bir enerji içeceği markasıdır. Powerade enerji içeceği, 1992 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürüldü.

power.jpg

Powerade enerji içeceği hangi ülkenin markası?

Powerade enerji içeceği, Amerika Birleşik Devletleri merkezli The Coca-Cola Company tarafından üretilir ve pazarlanır. Bu nedenle, Powerade enerji içeceği Amerika Birleşik Devletleri'nin markasıdır. Powerade, dünya çapında 60'tan fazla ülkede satılmaktadır. Powerade, Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Meksika ve Çin gibi ülkelerde oldukça popüler bir markadır.

Powerade enerji içeceği, sporcuların performansını artırmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bir enerji içeceğidir. İçeriğinde elektrolitler, karbonhidratlar ve kafein bulunur. Powerade, Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Meksika ve Çin gibi ülkelerde oldukça popüler bir markadır.

power-2.jpg

Powerade enerji içeceği'nin sahibi kimdir?

Dünyanın en büyük içecek şirketlerinden biri olan The Coca-Cola Company, Powerade enerji içeceğinin sahibidir. Powerade, sporcuların performansını artırmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bir enerji içeceğidir. İçeriğinde elektrolitler, karbonhidratlar ve kafein bulunur.

Powerade enerji içeceği, Coca-Cola Company'nin spor içeceği markalarından biridir. Coca-Cola Company'nin diğer spor içeceği markaları arasında Powerade Zero, Powerade Ion4 ve Powerade Zero Sugar bulunur.

power-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.