Polis teşkilatımız, onur ve gururumuzdur

Polis teşkilatımız, onur ve gururumuzdur
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Makas, “179 yıldır canla başla görev yapan emniyet mensuplarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

ÖNEMLİ MÜCADELE SERGİLİYORSUNUZ

Makas, “Türk Polis Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, tüm polislerimizin ve ailelerinin Polis Haftası'nı kutluyor, görevleri başında şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Vatanımızın birlik ve beraberliği, milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan Emniyet Teşkilatımız milletimizin en fedakâr ve saygın kurumlarından biridir. Asayişin ve güvenliğin teminatı olan polislerimiz, her türlü zorluk ve şartta görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.”

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR

“Polis Teşkilatımız, 179 yıllık köklü tarihi boyunca, her alanda kendini geliştirmiş ve modern bir teşkilat haline gelmiştir. Teknolojinin ve bilimin tüm imkânlarını kullanarak suç ve suçluyla mücadelede, kamu düzenini sağlamada önemli başarılara imza atmıştır. Kırıkkale’de de polislerimiz, huzur ve güven ortamını sağlamak için büyük bir gayret göstermektedirler. Şehrimizde suç oranlarını düşürmek ve asayişi sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Bu vesileyle, görevi başındayken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarak, ilimizde görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyor, polislerimize görevlerinde başarılar diliyor, milletimize ve devletimize yaptıkları katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.