Özel öğrencilere renkli etkinlik

Özel öğrencilere renkli etkinlik
 Muhabir
KIRIKKALE'DE KALPLER BİRLEŞTİ: GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kaletepe Yurt Müdürlüğü'nde kalan öğrencilerle birlikte anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Kurum personeli ve öğrenciler, Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek özel öğrencilerle keyifli bir gün geçirdi.

PASTA İKRAMI YAPILDI

Ziyaret kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve öğrenciler tarafından özel öğrencilere pasta ikramı yapıldı ve birlikte oyunlar oynandı. Neşe ve coşkunun hakim olduğu ziyarette, öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş: "Bu anlamlı projeyi hayata geçiren tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Özel öğrencilerimizle bir araya gelmek ve onlarla birlikte keyifli vakit geçirmek bizleri de çok mutlu etti. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini sürdürerek, özel öğrencilerimizin topluma daha fazla katılımını sağlamayı amaçlıyoruz."

ozel-ogrencilere-renkli-etkinlik-1.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Faruk Karartı, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu anlamlı ziyareti bizleri çok mutlu etti. Özel öğrencilerimizle ilgilenen ve onlarla birlikte vakit geçiren tüm personele ve öğrencilere teşekkür ederiz. Bu tür ziyaretler, özel öğrencilerimizin özgüvenlerini artırıyor ve topluma daha fazla entegre olmalarını sağlıyor."

ozel-ogrencilere-renkli-etkinlik-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.