Osman Türkyılmaz’dan hayırlı olsun ziyareti

Osman Türkyılmaz’dan hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen ile bir araya gelen Türkyılmaz, “Yenigün Gazetesi’nin yeni yüzü ile yerel basın daha da güçlenecektir” dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Kırıkkale’de yen oluşumuyla okuyucularıyla buluşan Yenigün Gazetesi’ne her geçen gün hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ile bir araya geldi. Türkyılmaz, hem yazılı hem de dijital alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti.

whatsapp-image-2023-12-07-at-15-15-25.jpeg

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Kadir Yahşi ile İlyas Şen’ın hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli çalışmalara imza attığına vurgu yapan Türkyılmaz, basının bir şehir için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını dile getirdi. Yenigün Gazetesi’nin Kırıkkale’de yıllardır önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Türkyılmaz, yenilenen yeni yüzüyle birlikte daha da başarılı çalışmalara imza atacağına vurgu yaptı.

TÜRKYILMAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE

Türkyılmaz, “Her konuda yapılacak olan bütün çalışmalarda sizlerin yanınızdayız. Üzerimize düşen bir görevde ve de şehrimizin menfaatine olacak her çalışmalarda sizlerin yanındayız. Yeni gazeteniz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yahşi ve Şen, Türkyılmaz’a teşekkür ettiler. Ziyaret anısına Türkyılmaz, hediye takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.