Okul kantinlerinde İsrail ürünleri yasaklandı!

Okul kantinlerinde İsrail ürünleri yasaklandı!
Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü il genelindeki tüm okul ve müdürlüğe bağlı kurumlarda boykot edilen ürünlerin satın alınmayacağını ve satılmayacağını duyurdu.

VELİLER, KIRIKKALE'DE DE İSTİYOR

İsrail'in Filistin'e yönelik yaptığı saldırılara karşı tepkiler Türkiye'den çığ gibi büyümeye devam ediyor. Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, aldığı kararla il genelinde bütün eğitim kurumlarının kantinlerinde İsrail menşeili ürünlerin satışının yasaklandığını duyurdu. Niğde'de yapılan bu uygulamayı duyan öğrenci velileri, aynı uygulamanın Kırıkkale'de de yapılmasını talep etti.

İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü il genelindeki tüm okul ve müdürlüğe bağlı kurumlarda boykot edilen ürünlerin satın alınmayacağını ve satılmayacağını duyurdu. Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve kurumlarımızda boykot edilen ürünler satın alınmayacak ve satılmayacaktır. Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Filistin'de yaşanan zulme karşı boykot çağrısına destek veriyoruz" denildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.