Minik yazarlar yarınlara ışık tutuyor

Minik yazarlar yarınlara ışık tutuyor
 Muhabir
Şehit Turgay Uğantaş İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, okul müdürü ve sınıf öğretmenleri ile birlikte Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir’i ziyaret ettiler.

KÜÇÜK YAZARLARIN SİHİRLİ KALEMLERİ

Şehit Turgay Uğantaş İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, okul müdürü ve sınıf öğretmenleri ile birlikte Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir'i makamında ziyaret ederek yazmış oldukları "Küçük Yazarların Sihirli Kalemleri" eserini Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir'e takdim ettiler. Özdemir, bu anlamlı ziyaretten memnuniyetini ifade etti.

MÜDÜR ÖZDEMİR’E KİTAP HEDİYE ETTİLER

Özdemir, “Küçük yazarlarımızı kutluyorum, bu anlamlı hediyeleri için çocuklarımıza ve onlara bu çalışmada katkı sunan sınıf öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. Çocukların akademik başarıları yanında yazarlık deneyimi kazanmaları ve böyle bir yeteneklerinin daha 3. Sınıftan itibaren ortaya çıkması aynı zamanda çocukların sosyalleşmesi adına da çok sevindiren ve memnun eden bir gelişmedir” dedi. Küçük yazarların ilk eserlerini içeren hikaye kitabı minik yazarlar tarafından imzalanarak İlçe Milli Eğitim Müdürüne hediye edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminden sonra sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.