Minik öğrencilerden unutulmaz gezi

Minik öğrencilerden unutulmaz gezi
 Haber Merkezi
Kırıkkale Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencileri, değerler kulübü etkinlikleri kapsamında kentin tarihi mekanlarından Çeşnigir Kanyonu ve Sulu Mağara'ya unutulmaz bir gezi düzenledi.

ÖĞRENCİLER HEYECAN YAŞADI

Öğretmenleri eşliğinde Çeşnigir Köprüsü ve çevresinde keyifli bir gezintiye çıkan öğrenciler, doğanın güzelliklerini keşfetmenin ve tarihi mekanları tanımanın heyecanını yaşadılar. Gezinin ikinci durağı ise Keskin Sulu Mağara oldu. Öğrenciler, mağaranın gizemli atmosferine ve etkileyici sarkıt ve dikitlerine hayran kaldılar. Mağaranın oluşum tarihi ve jeolojik özellikleri hakkında bilgi alan öğrenciler, doğanın mucizelerine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar.

minik-ogrencilerden-unutulmaz-gezi-1.jpg

ETKİNLİKLER BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, bu tür gezilerin öğrencilerin tarihi ve doğal güzellikleri tanımaları, doğa sevgisini ve çevre bilincini geliştirmeleri açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. Aydın, ayrıca bu gezilerin öğrencilerin farklı deneyimler yaşamalarına ve arkadaşlıklarını geliştirmelerine de katkıda bulunduğunu belirtti.

minik-ogrencilerden-unutulmaz-gezi-2.jpg

ÖĞRENCİLER UNUTULMAZ GÜN YAŞADI

Geziye katılan öğrenciler, Çeşnigir Kanyonu ve Sulu Mağara'yı çok beğendiklerini ve bu deneyimin onlar için unutulmaz olduğunu ifade ettiler. Öğrenciler, doğanın güzelliklerini keşfetmenin ve tarihi mekanları tanımanın kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, bu geziyi organize eden Hasan Ali Yücel İlkokulu idaresi, öğretmenleri ve değerler kulübü üyelerine teşekkürlerini iletti. Aydın, bu tür etkinliklerin devamlılığını sağlayacaklarını ve öğrencilere farklı deneyimler sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.