Meteoroloji ve AFAD’dan kar, yağmur, fırtına uyarısı

Meteoroloji ve AFAD’dan kar, yağmur, fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), birçok kent için yağış ve soğuk hava uyarısında bulundu. Uyarılarda, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

YAĞIŞLAR GERİ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan son raporlara göre, ülke genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz’in doğusu, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

hirvatistan-ruzgar-firtina-reuters-1990102.jpg

15 İLE TURUNCU 16 İLE SARI UYARI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), tarafından bugün 15 il için turuncu, 16 il için sarı meteorolojik uyarı yapıldı.

44-afad.jpg

AFAD’dan yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgiler ve yapılan değerlendirmelere göre, Adıyaman, Batman, Bingöl, Bolu, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Hakkari, Karabük, Kastamonu, Sakarya, Tunceli, Şanlıurfa, Şırnak ve Zonguldak için turuncu meteorolojik uyarı verildi. Açıklamada, Ağrı, Ardahan, Bartın, Bilecik, Bitlis, Bursa, Elazığ, Erzurum, Kars, Kocaeli, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Siirt ve Yalova için ise sarı meteorolojik uyarı yapıldığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.