Magnum İsrail malı mı? Magnum hangi ülkenin markası? Magnum'un Sahibi Kimdir?

Magnum İsrail malı mı? Magnum hangi ülkenin markası? Magnum'un Sahibi Kimdir?
Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Magnum İsrail malı mı? İşte detaylar...

Magnum İsrail malı mı?

Magnum'un İsrail malı olduğu yönündeki iddialar, İsrail'in Filistin'e uyguladığı politikalara karşı çıkanlar tarafından ortaya atılmıştır. Bu kişiler, Magnum'un üreticisi Unilever'in İsrail'i desteklediğini iddia ederek, Magnum'u boykot etmeye çağırmışlardır.

Magnum İsrail malı değildir. Magnum, Unilever şirketinin bir markasıdır. Unilever, Hollanda merkezli bir çokuluslu şirkettir. Magnum, 1989 yılında Unilever tarafından satın alınmıştır.Magnum, ilk olarak 1989 yılında Belçika'da üretilmiştir. Daha sonra dünya çapında birçok ülkede üretilmeye başlanmıştır. Türkiye'de de Magnum, Unilever tarafından üretilmekte.

Dolayısıyla, Magnum İsrail malı değildir. Hollanda malıdır.

magnum-3.jpg

Magnum hangi ülkenin markası?

Magnum, Unilever'in bir markası olduğu için, İngiliz-Hollanda ülkesine ait bir markadır. Unilever, çok uluslu bir şirkettir ve merkezi Londra, Birleşik Krallık ve Rotterdam, Hollanda'da bulunmakta.

Magnum, 1989 yılında Belçika'da Ola laboratuvarı (Baasrode) tarafından Belçikalı çikolata üreticisi Callebaut ile işbirliği sayesinde yaratılmıştır. İlk olarak Belçika, Hollanda, Fransa ve Almanya'da piyasaya sürüldü ve kısa sürede büyük bir başarı elde etti.

Magnum, günümüzde dünyanın 80'den fazla ülkesinde satılmakta. Türkiye'de de Algida tarafından üretilmekte ve satılmakta.

magnum-2.jpg

Magnum'un Sahibi Kimdir?

Magnum, Unilever'in bir dondurma markasıdır. Unilever, çok uluslu bir şirkettir ve merkezi Londra, Birleşik Krallık ve Rotterdam, Hollanda'da bulunan bir İngiliz-Hollandalı şirketi olan Unilever N.V. ve Unilever PLC'nin birleşmesi sonucu oluşturulmuş bir şirkettir.

Unilever, dünya genelinde gıda, içecek, kişisel bakım, temizlik ürünleri ve daha birçok kategoriye ait ürünler üreten ve satan büyük bir şirkettir.

magnum-4.jpg

Magnum'un İsrail ile Bir Bağlantısı Var mı?

Magnum'un İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamakta. Magnum, Unilever'in bir markasıdır ve Unilever, dünya çapında faaliyet gösteren bir İngiliz-Hollandalı şirketidir.

Magnum, dünyanın en popüler dondurma markalarından biridir. Lüks ve kaliteli dondurma olarak pazarlanması, Magnum'un dünya çapında popüler olmasını sağlamıştır.

magnum.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.