Liselilerden Cengiz Aytmatov paneli

PROGRAM BÜYÜK KATILIM SAĞLANDI
Kırıkkale Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele; Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Kırıkkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhittin Eliaçık, okul yöneticileri, öğretmenler ve davetliler katıldı.
DÜŞÜNCE DÜNYASINA IŞIK TUTTULAR
Panelde görev alan öğrenciler, Cengiz Aytmatov’un edebi kişiliği, eserleri ve Türk dünyasındaki yeri üzerine hazırladıkları sunumları katılımcılarla paylaştı. Öğrenciler, okudukları eserler hakkında bilgi vererek Aytmatov’un düşünce dünyasına ışık tuttular.
Program sonunda, konuşmacılara teşekkür edilirken, öğrencilerin kitap okuma ve analiz becerileri takdir topladı. Etkinlik, gençlerin okuma kültürünü geliştirmeleri ve edebi mirasa sahip çıkmaları açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.