Liseli gençlerin ziyareti herkesi duygulandırdı
Gerçekleştirilen programda öğrenciler, vatan uğruna fedakârlık gösteren gazilerle sohbet ederek onların tecrübelerini dinleme fırsatı buldu. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette birlik, beraberlik ve milli değerlerin önemine dikkat çekildi.

Dernek Başkanı Rifat Öcal ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan öğrenciler, gazilerin yaşam hikâyelerinden etkilenirken, milli şuurun genç nesillere aktarılmasının önemini bir kez daha yakından görmüş oldu. Program boyunca öğrencilerin gösterdiği ilgi ve saygı, dernek üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Ziyaret sonunda konuşan Dernek Başkanı Rifat Öcal, gençlerin tarihine ve milli değerlerine sahip çıkmasının büyük önem taşıdığını belirterek, “Bugünün gençleri yarının güçlü Türkiye’sini inşa edecektir. Bizleri ziyaret eden öğrencilerimize teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yetkililer ayrıca gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinde emeği bulunan ailelere ve öğretmenlere teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devam edeceğini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.