Lara, İran'dan paylaştı: "Durum çok kritik"

Lara, İran'dan paylaştı: "Durum çok kritik"
 Haber Merkezi
2023 yılında İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile evlenen ünlü popçu Kırıkkaleli ünlü şarkıcı Lara, İran'dan paylaşım yaptı. İran'da durumun çok kritik olduğunu söyleyen Lara, dua istedi.

DİKKAT ÇEKEN BİR PAYLAŞIM YAPTI

Ünlü şarkıcı Lara, 2023 yılında İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile hayatını birleştirmişti. Son dönemde eşiyle birlikte İran’da bulunan Lara, İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Orta Doğu'da tansiyonun her geçen gün arttığı ve füze saldırılarının peş peşe geldiği bir dönemde, savaşın üçüncü gününde İran'da olan Lara'dan paylaşım geldi.

iran-savas.jpg

ALLAH'IM ONURLU İRAN HALKININ YANINDA OLSUN

Sosyal medya üzerinden takipçilerine seslenen Lara, şu ifadeleri kullandı: “İran'dayım, burada durum çok kritik. Çok zor girdim sosyal medyaya. Ne telefonumuz çalışıyor, ne internete girebiliyoruz. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah'ım onurlu İran halkının yanında olsun.” Sanatçının bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken, takipçileri Lara’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.