Kuzucu: “Kırıkkale’yi güzel günler bekliyor”

Kuzucu: “Kırıkkale’yi güzel günler bekliyor”
 Muhabir
İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla bir araya gelen Kuzucu, hem onların sorunlarını dinliyor hem de projelerini anlatıyor.

BU SEÇİMİN KAZANANI BİZ OLACAĞIZ

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçiminin heyecanı yaşanıyor. Bu kapsamda siyasi kulislerin iyiden iyiye hareketlendiği şu günlerde İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla bir araya gelen Kuzucu, hem onların sorunlarını dinliyor hem de projelerini anlatıyor. Kuzucu, vatandaşlar başta olmak üzere esnafların ve her kesimin sorunlarını dinliyor. Sahada projelerini en iyi şekilde vatandaşlara anlattıklarını ifade eden Kuzucu, “Vatandaşlarımız ve esnaflarımız bizlere güveniyor. İnşallah bu seçimin kazananı biz olacağız.”

kuzucu-kirikkaleyi-guzel-gunler-bekliyor.jpg

KIRIKKALE DEĞİŞİM İSTİYOR

Kuzucu, “Vatandaşlarımızla iftar öncesi ve iftar sonrası bir araya geliyoruz. Çalışan esnaflarımıza bol kazançlar diliyoruz. Kırıkkale değişim istiyor. Şehrimizin her bir köşesinde bulunan esnaf kardeşlerimiz, şehrimizin kalbidir. Onlar, sokaklarımızın renkleridir ve yaşamımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Bugün, onları ziyaret ederek, sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları aramak için bir araya geldik” dedi.

kuzucu-kirikkaleyi-guzel-gunler-bekliyor-jpg-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.