Kutluca: “Zulmün olduğu yerde, tarafsızlık kalınmaz!”

Kutluca: “Zulmün olduğu yerde, tarafsızlık kalınmaz!”
 Haber Merkezi
Saadet Partisi Kırıkkale İL Başkanı Veysel Kutluca, yerel seçim maratonunun tamamlanmasının ardından ilk kez basın açıklaması yaptı Kutluca, Millî Görüş hareketine karşı adımlar atıldığını anımsattı.

TÜM BU DEĞERLERİ RAFA KALDIRDILAR

Kutluca, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; Gazze’de üç çeyrek asırdır İsrail’in saldırılanına devam ettiğini belirten Kutluca, saldırıların ise 7 Ekim’den bu yana daha da arttığının altını çizerek, “Tüm bu olup bitenlerin hepsi dünyanın gözünün içine baka baka, biz Müslümanlara da adeta meydan okurcasına yapıldı ve yapılıyor! Sözde aslî görevleri dünya üzerinde huzur ve barışı tesis etmek olan uluslararası kurum ve kuruluşlar ise aylardır kör, sağır ve dilsiz kesildiler! ABD ve sözde ‘gelişmiş kabul edilen’ Batılı ülkelerin tavrı ise çok daha vahim. Her fırsatta barıştan, özgürlükten, demokrasiden dem vuranlar, söz konusu suçlu Siyonist rejim olunca tüm bu değerleri rafa kaldırdılar.”

DÜN NEREDE DURUYORSAK BUGÜN DE ORADAYIZ

İran’ın gerçekleştirdiği operasyona yönelik olarak yapılan açıklamalara değinen Kutluca, Saadet Partisi’ni İrancılıkla suçlayanlara dikkat çekerek, “Biz Millî Görüşçüyüz! Biz Saadet Partisiyiz! Dün nerede duruyorsak, bugün de aynı yerde duruyoruz! Dün Irak ve Afganistan’ın işgalinde, adına Arap Baharı denilen süreçte, Suriye meselesinde nerede durduysak, bugün de aynı yerde duruyoruz! Çünkü biz, coğrafyamızda olup bitenlere hiçbir zaman Washington’dan, Londra’dan aldığımız gözlüklerle bakmadık, bundan sonra da bakmamakta kararlıyız!” diye konuştu.

HAZİNE YARDIMI ALMAYAN PARTİLER ARASINDAYIZ

Gerçekleştirilen yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan Kutluca, değerlendirmeler yapılırken siyasi partiler arasındaki güç farkına dikkat çekerek, “İktidar partisinin belediye başkan adaylarına saatlerce yayın imkânı veren TRT, Meclis’te grubu bulunan partilerin genel başkanlarına dahi, seçim sürecinde bir dakika olsun yayın imkânı vermedi. Bırakın bizimle ilgili haber yapmayı, seçim döneminde kendi bütçemizle TRT’de parasını vererek reklam yayınlatma talebimiz bile kabul edilmedi. Devlete ait imkânları, millete ait kaynakları kendisinin malı kabul eden anlayışı bu seçim döneminde açıkça gördük. Sayın Erdoğan’ın, AK Parti genel başkanı olarak kürsüye çıktığı mitinglerde Cumhurbaşkanlığı’nın uçakları, helikopterleri, otobüsleri ve personeli dahi pervasızca kullanıldı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.