Kırıkkalespor, Eylül’de sahaya çıkıyor 

Kırıkkalespor, Eylül’de sahaya çıkıyor 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor, sezonun ilk maçını bay geçirecek

İLK HAFTAYI BAY GEÇİRECEK 
2023-2024 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Kırıkkalespor, hem iç transferler hem de dış transferleriyle yeni sezona hazırlanıyor. Eylül ayının ikinci haftası başlayacak olan 2 ve 3. Lig maçlarında Kırıkkalespor ise ilk haftayı bay geçirecek. Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda iç saha maçları Başpınar Stadyumunda oynanacak. İkinci hafta Kepez Belediyespor ile deplasmanda Kepez Hasandoğan Stadyumunda saat 16.00’da mücadele sergileyecek. Teknik direktör Fuat Eraslan’ın öğrencileri ilk maçına galibiyetle başlamayı hedefliyor. 

İÇ SAHA MAÇLARI BAŞPINAR’DA
9 ve 10 Eylül 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak olan 3. Lig'de sezonun ilk yarısı 16 ve 17 Aralık tarihlerinde oynanacak olan 15 hafta müsabakaları ile sona erecek.
20 ve 21 Ocak tarihlerinde oynanacak 16. hafta müsabakaları ile yeniden başlayacak olan normal sezon 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Ardından play-off müsabakaları oynanacak. Ayrıca, 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle aynı tarihte oynanması gereken 3. Lig 26. hafta müsabakaları 3 Nisan tarihinde hafta içi oynanacak.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.