Kırıkkalegücü’nde hedef 3 puan

Kırıkkalegücü’nde hedef 3 puan
 Muhabir
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü'nde işler iyi gitmiyor.

İkinci yarı futbol sezonunda adeta altlara demir atan kırmızı lacivertliler, 20 puanla düşme hattına girdi. Kırmızı lacivertliler, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde puan arayacak.

PAZAR GÜNÜ BAŞPINAR’DA

Sezonun 25'inci hafta karşılaşması, Başpınar Stadyumu'nda pazar günü saat 14.00'te oynanacak. Maçı Mazlum Doğan yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Mürvet Yavuztürk, Nihat Ökten ve İbrahim Güner yönetecek. Salim Duran gözlemci, İsmail S.Çolak ve İbrahim Güner temsilci olacak. 2023-2024 ilk yarı sezonuna iyi bir başlangıç yapan Kırıkkalegücü, sezonun ikinci yarısına adeta hüsranlarla başladı.

DÜŞME POTASININ İÇİNE GİRDİ

İlk yarı sezonunda neredeyse Play-Off oynama şansını yakalayan kırmızı lacivertliler, ikinci yarı sezonunda adeta altlara demir attı. Galibiyet hasretiyle yanıp tutuşan Kırıkkalegücü, 3 puan parolasıyla gittiği Artvin Hopaspor karşısında istediğini alamadı. Karşılaşmanın bitmesine son dakikalar kala kalesinde 3 gol gören kırmızı lacivertliler, aldığı mağlubiyetle düşme potasının içerisine girdi.

kirikkalegucunde-hedef-3-puan.jpg

MALATYA’YI KONUK EDECEK

Geriye 6 maçı kalan Kırıkkalegücü, almayı hedeflediği puanlarla düşme potasından çıkmak istiyor. Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde hemen bir alt takipçisi Malatya Arguvan Spor Kulübünü konuk edecek olan Kırıkkalegücü, puanını 23'e yükseltmek istiyor. Malatya temsilcisi ise 10 puanla 14'üncü sırada yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.