Kırıkkalegücü, yeniden çıkış arıyor!

Kırıkkalegücü, yeniden çıkış arıyor!
 Haber Merkezi
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, 26 puanla düşme sınırında. Pazar günü Ayvalıkgücü karşısında puan arayacak olan kırmızı lacivertliler, riskli bölgeden çıkmayı hedefliyor.

2023-2024 sezonunda istedii başarıyı elde edemeyen Kırıkkalegücü, ligin son sıralarına adeta demir attı. Osmanlı mehteran takımını aratmayan kırmızı lacivertliler, dış sahada aldığı farklı galibiyet, iç sahada ise aldığı mağlubiyetle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi kendi saha ve seyircisi önünde Mardin 1969'u konuk ederek sahadan 1-2 mağlup ayrılan Kırıkkalegücü, topladığı 26 puanla düşme sınırında. Düşme hattında en yakın rakibi Gümüşhanespor'un ise 21 punı bulunuyor.

Kırıkkalegücü, pazar günü saat 15.00'te Ayvalıkgücü Belediyespor ile Hüsnü Uğural Stadyumu'nda mücadele edecek. Sezon boyunca topladığı 43 puanla Play-Off mücadelesi veren Ayvalıkgücü ise, Kırıkkalegücü'nden almayı planladığı puan ya da puanlar ile kenini üst lige taşıma noktasında garanti arıyor. Son sıralarda yer alan Kırıkkalegücü ise kendisine can suyu olacak 3 puanı almak için sahada elinden gelen mücadeleyi sergileyecek.


Ayvalıkgücü Belediyespor'un ev sahipliğinde oynanacak olan 28'inci hafta karşılaşmasının hakemleri de belli oldu. Karşılaşmayı İbrahim Elmas yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Mustafa Güçer, Mehmet Eren Küçükkeçeci ve Mehmet Murat yapacak. Gürhan Güneykaya gözlemci, Hakan Baş ve İsmail Kılıç ise temsilci olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.