Kırıkkalegücü kampını tamamladı

Kırıkkalegücü kampını tamamladı
 Haber Merkezi
Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü, ikinci yarı sezon hazırlıkları için yaptığı 7 günlük kamp programını tamamladı. Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen kırmızı lacivertiler, yeni sezonda Play-Off için mücadele verecek.

İKİ HAZIRIK MAÇI YAPTI

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FK, yeni sezon hazırlıklarını motive olmaya devam ediyor. Antalya Kemer’de gerçekleşen kampta, teknik direktör Fuat Eraslan yönetiminde futbolcular, fizik kondisyonlarını artırmak ve taktik çalışmalar yapmak için yoğun bir program uyguladı. Kamp boyunca gerçekleştirilen antrenmanlarda, futbolcuların bireysel ve takım olarak gelişimleri üzerinde duruldu. Ayrıca, iki hazırlık maçı da oynayan Kırıkkalegücü, bu maçlardan birini kazandı, birini kaybetti.

kirikkalegucu-kampini-tamamladi1.png

YENİ SEZON İÇİN HEYECANLIYIZ

Kampın son gününde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fuat Eraslan, "Kampımız çok verimli geçti. Futbolcularımız hem fizik kondisyonlarını artırdı hem de taktik çalışmalarda önemli mesafe kat etti. İkinci yarıda hedefimiz Play-Off'a kalmak. Bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Kulüp Başkanı Şeref Akbal ise, oyuncular arasında güzel bir birliktelik olduğunu ve yeni sezon için heyecanlı olduklarını dile getirdi.

HERKES BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALI

İkinci yarıya iyi bir hazırlık yaptıklarını vurgulayan Akbal, hedeflerinin Play-Off olduğunu ifade ederek, bu süreçte herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi. Takımın bir üst lige çıkması noktasında şehrin bütün dinamiklerine açık davet gönderen Akbal, “Bir şehrin takımı ne kadar iyi olursa o şehir her alanda kalkınmış olur. Eğer ki bugün Kırıkkalegücü bir üst lige çıkarsa gerçekten de şehrimizde ayrı bir atmosfer oluşacaktır. Hem maddi hem manevi anlamda bu takıma herkes sahip çıkmalı. Şehrimizin bütün büyükleri bu takıma sahip çıkmalı” dedi.

İLK HAFTA BAY GEÇECEK

Kırıkkalegücü, ikinci yarının ilk haftasını bay geçecek. Takım, ilk maçını 28 Ocak 2024 tarihinde kendi evinde ve seyircisi önünde Kepez Spor Futbol A.Ş ile oynayacak. Kampla ilgili Kırıkkalegücü Futbol Kulübü resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kamp programı sona erdi. Takımımız 7 günlük Antalya kampının ardından memleketimize dönüş yapıyor. Yoğun tempoda geçen kamp sürecinde Kırıkkalegücü Fsk 2 günlük iznin ardından 20 Ocak Cumartesi günü toplanarak,28 Ocakta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kepez spor maçı hazırlıklarına devam edecek” ifadesine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.