Kırıkkalegücü ikinci yarı için iddialı

Kırıkkalegücü ikinci yarı için iddialı
 Muhabir
Kırıkkale’nin 3.lig temsilcisi Kırıkkalegücü Futbol Kulübü sezonunun ikinci yarısı için girdiği Antalya kampını sürdürüyor.

Kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçları da oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Fuat Eraslan sezonun ikinci yarısına eksiksiz hazırlanmayı planladıklarını söyledi.

HAZIRLIK KARŞILAŞMASI OYNAYACAK

3.lig 1.Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü Futbol Kulübü sezonunun ikinci yarısı hazırlıklarını Antalya’da girdiği kampla sürdürüyor. 17 Ocak’a kadar Antalya’daki kamp çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı-lacivertli ekipte morallerin yerinde olduğu gözleniyor. Teknik Direktör Fuat Eraslan nezaretinde çalışmalarına devam eden ekip kampta eksikliklerin giderilmesi için hazırlık karşılaşmaları oynayacak. Kırıkkale ekibi 16 Ocak 2024 Salı günü 3.lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

kirikkalegucu-ikinci-yari-icin-iddiali1.png

EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR

Kamp çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Teknik Direktör Fuat Eraslan “Birinci Etap kamp çalışmalarımız 26/30 Aralık tarihlerinde Kırıkkale’de başladık ve 2-9 Ocak'ta kuvvet ve güç depolayarak devam ettik. İkinci Etap olarak Antalya kemerde 11-17 Ocak tarihleri arasında kampımızı yapmaktayız. 3.Lig ekiplerinden Sultanbeyli takımıyla bir hazırlık maçı yaparak hazırlıklarımıza devam ettik. 16 Ocak'ta yine 3.Lig ekibi Sivas Bld, İle maç oynayarak eksiklerimizi tamamlama adına çalışmalar yapacağız. İlk yarıda Aile ortamı ve birliktelik ile Saha içi ve saha dışı sağladığımız güzel havayı ve başarıyı Ligin ikinci yarısında devam ettirmek için Teknik ekip ve oyuncu grubu olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Bizlere destek veren gönül veren ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.