Kırıkkalegücü, deplasmanda puan arayacak

Kırıkkalegücü, deplasmanda puan arayacak
 Muhabir
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, deplasmanda Edirnespor karşısında puan arayacak. Sezonun 18’inci hafta karşılaşmasına çıkacak olan Kırıkkalegücü, puan kaybını telafi etmenin peşinde.

RECEP UMUT İLE İLK RESMİ MAÇ

2023-2024 ikinci yarı futbol sezonunun ilk açılış maçını geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde lidere karşı oynayan Kırıkkalegücü, puan kaybını telafi etmek istiyor. Yaptığı yeni oyuncu transferleriyle kan değişimi yaşayan kırmızı lacivertliler, yeni anlaşma sağladığı teknik direktör Recep Umut ile ilk resmi maçına çıkacak. Puantaj sıralamasından üst sıraları hedefleyen teknik hoca Umut, takımıyla birlikte deplasmana umutlu gidiyor.

kirikkalegucu-deplasmanda-puan-arayacak11.jpg

MAÇIN HAKEMİ BELİRLENDİ

Karşılaşma 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Edirne 25 Kasım Stadyumu'nda oynanacak. Maçı Onur Can Dolgun yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Mert Öztürk, İlyas Samet Yelem ve Mücahit Karakurt yapacak. Gürhan Güneykaya gözlemci, Bekir Şeker ve Ergün Karaduman ise temsilci olacak. Son hazırlıklarını tamamlayarak yola çıkacak olan kırmızı lacivertliler, rakip üzerinde etkili futbol sergileyecek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

kirikkalegucu-deplasmanda-puan-arayacak22.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.