Kırıkkale’de öğrenciler için rengarenk piknik

Kırıkkale’de öğrenciler için rengarenk piknik
 Haber Merkezi
Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, yoğun çalışma temposunun ardından Yahşihan Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenciler için düzenlenen piknik programına katılarak keyifli bir hafta sonu geçirdi.

MORAL VE MOTİVASYON KAYNAĞI OLDU

Piknikte öğrencilerle bir araya gelen Aydın, hafta sonu gerçekleştirilen LGS sınavı hakkında öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek sınavdan çıkan izlenimleri dinledi. Yahşihan Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından öğrenciler için düzenlenen piknik programı, yoğun ders çalışma programlarının arasında öğrencilere moral ve motivasyon kaynağı oldu. Piknikte oyunlar oynayan, sohbet eden ve eğlenen öğrenciler, keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

EĞİTİM DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, piknikte öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek hafta sonu yapılan LGS sınavı hakkında sohbet etti. Öğrencilerden sınavdan çıkan izlenimlerini dinleyen Aydın, sınavda en çok zorlandıkları ve en kolay buldukları dersler hakkında bilgi aldı. Aydın ayrıca, öğretmenlerden de sınav değerlendirmeleri ve öğrencilerin sınavdaki performansları hakkında bilgiler aldı.

kirikkalede-ogrenciler-icin-rengarenk-piknik-1.jpg

PROJELER HAKKINDA BİLGİLER SUNDU

Piknik programı kapsamında Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Okul Müdürü Ahmet Demircan'dan okulun genel durumu, eğitim öğretim faaliyetleri ve öğrencilerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Demircan, Aydın'a okulda yürütülen çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler sundu. Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın'ın Yahşihan Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerle birlikte piknik programına katılması ve öğretmen ve öğrencilerle sohbet etmesi, eğitime olan ilgisini ve öğrencilere verdiği önemi göstermesi açısından anlamlı bir davranış olarak değerlendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.