Kırıkkale’de Cumhuriyet Meydanına yeni proje yapılıyor

Kırıkkale’de Cumhuriyet Meydanına yeni proje yapılıyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediyesi, şehir merkezinin en önemli noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’nda uzun yıllardır atıl durumda bulunan park alanını yeniden canlandıracak önemli bir dönüşüm projesini hayata geçiriyor.

YETKİLİLERDEN DETAYLI BİLGİ ALDI

Mevcut su havuzunun yerine modern, estetik ve kullanışlı bir kafeterya inşa ediliyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte meydan, hemşehrilerin keyifli vakit geçirebileceği, dinlenebileceği ve sosyalleşebileceği yeni bir yaşam alanına kavuşacak. Belediye ekipleri tarafından titizlikle sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, proje hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

kirikkalede-cumhuriyet-meydanina-yeni-proje-yapiliyor96.jpg

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Önal, meydanların şehirlerin kalbi olduğunu belirterek, Cumhuriyet Meydanı’nın bu yeni düzenleme ile daha canlı, daha işlevsel ve daha estetik bir kimliğe kavuşacağını ifade etti. Yeni yapılacak kafeteryanın hem gençler hem de aileler için cazip bir buluşma noktası olacağını vurgulayan Önal, projenin kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

kirikkalede-cumhuriyet-meydanina-yeni-proje-yapiliyor86523.jpg

HAREKETLİLİK KAZANDIRMAYI HEDEFLİYOR

Modern mimari anlayışla tasarlanan kafeterya alanında oturma grupları, açık yeşil alanlar ve sosyal kullanım noktaları da yer alacak. Proje, meydanın şehir yaşamındaki konumunu güçlendirmeyi ve bölgeye ekonomik hareketlilik kazandırmayı hedefliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Kırıkkale’nin sosyal yaşamına yeni bir soluk getiren çekim merkezi haline gelecek.

kirikkalede-cumhuriyet-meydanina-yeni-proje-yapiliyor87564.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.