Kırıkkale’de bu okulda mucitler yetişiyor

Kırıkkale’de bu okulda mucitler yetişiyor
 Haber Merkezi
Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Mustafa Kemal Ortaokulu, geleceğin mühendislerini yetiştiriyor. TUBİTAK Bilim Fuarı hazırlayan öğrenciler, geliştirdikleri cihaz ve materyallerle büyük dikkat çekti.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kırıkkale’de eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan ve teknoloji alanında sağladığı desteklerle dikkatleri üzerine çeken Mustafa Kemal Ortaokulu, geleceğin mühendislerini yetiştiriyor. TUBİTAK Bilim Fuarı hazırlayan öğrenciler, geliştirdikleri cihaz ve materyallerle büyük dikkat çekti.

Öğrenciler, hazırladıkları onlarca proje ile yeni yeni kazanımlar elde etti. Birbirinden değerli ve gelecek için büyük önem arz eden projeler, fuarı gezenlerden büyük ilgi gördü.

kirikkalede-bu-okulda-mucitler-yetisiyor-2.jpg

YARINLAR İÇİN ÖNEM ARZ EDİYOR

Mustafa Kemal Ortaokulunda gerçekleştirilen TUBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışını Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberindekiler yaptı. Fuarda görev alan öğrencileri tebrik eden Müdür Aydın, eğitim alanında ellerinden gelen çaba ve gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

Bütün öğrencileri projelerinden dolayı tebrik eden Aydın, “Geleceğin mucitlerini ve mühendislerini yetiştirmek büyük onur ve gurur. Buradaki birçok proje yarınlarımız için büyük önem arz ediyor. İnşallah bütün öğrencilerimiz, hayalini kurdukları mesleklere ulaşır” dedi.

kirikkalede-bu-okulda-mucitler-yetisiyor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.