Kırıkkale'de 8 yaşındaki Ecrin herkesi üzdü!

Kırıkkale'de 8 yaşındaki Ecrin herkesi üzdü!
 Haber Merkezi
Kırıkkale'de 8 yaşındaki Ecrin Keleş, hayatını kaybetti. Küçük yaşta hayatını kaybeden Ecrin Keleş, ölümüyle birlikte sevenlerini ve ailesini derinden üzdü.

ERZURUM VE KIRIKKALE’Yİ DERİNDEN ÜZDÜ

Kırıkkale’de yaşayan Erzurumlu Keleş ailesi, 8 yaşındaki çocuklarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Erzurumlu ailenin 8 yaşındaki kızı Ecrin Keleş, yaşamını yitirdi. Küçük yaşta hayatını kaybeden Ecrin'in vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Minik Ecrin'in acı haberi hem memleketi Erzurum'da hem de yaşamını sürdürdüğü Kırıkkale'yi derin bir üzüntüye boğdu.

DUALAR EŞLİĞİNDE UĞURLANACAK

Sekiz yıllık kısacık ömrüne sığdırdığı neşe ve masumiyetiyle hatırlanacak olan Ecrin Keleş, Cuma namazına müteakiben Kırıkkale’de Sanayi Mahallesi’nde bulunan Yeşiltepe Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.