Kırıkkale Sporcuları Ankara'da Parladı!

Kırıkkale Sporcuları Ankara'da Parladı!
 Haber Merkezi
Kırıkkale'nin gururlu sporcuları Haydar Ayar, Eda Boyraz ve Ahmet Karakartal, Ankara'da düzenlenen Türkiye Halter Paralimpik Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attılar.

ÖNEMLİ BAŞARI ELDE ETTİLER

Haydar Ayar, 49 kg kategorisinde 145 kg kaldırarak Türkiye 2.si oldu. Eda Boyraz, 67 kg kategorisinde 75 kg kaldırarak Türkiye 2.si oldu. Ahmet Karakartal, 88 kg kategorisinde 125 kg kaldırarak Türkiye 2.si oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, sporcuların bu başarısını tebrik ederek şunları söyledi: "Kırıkkale'nin gururlu sporcuları Haydar Ayar, Eda Boyraz ve Ahmet Karakartal, Ankara'da düzenlenen Türkiye Halter Paralimpik Şampiyonası'nda elde ettikleri Türkiye 2.likleri ile bizleri gururlandırdılar.”

kirikkale-sporculari-ankarada-parladi-1.jpg

MÜTHİŞ BİR BAŞARI GÖSTERDİLER

“Bu zorlu ve prestijli şampiyonada gösterdikleri müthiş mücadele ve azimle kazandıkları bu başarılar, Kırıkkale sporunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Kırıkkale'nin sporcuları her alanda başarılar elde etmeye devam ediyor. Bu başarılar bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.