Kırıkkale FK’da adaysız kongre!

HİÇBİR İSİM ADAYLIK BAŞVURUSU YAPMADI!
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü’nde yönetim belirsizliği yaşanıyor. Kulüp Başkanı Adnan Duman’ın görevi bırakmasının ardından gözler 15 Haziran’da yapılacak kongreye çevrildi. Ancak kongreye neredeyse saatler kala hiçbir ismin adaylık başvurusu yapmaması camiada şaşkınlık yarattı.
YENİ SEZONA BELİRSİZLİK İÇİNDE GİDİYOR
SİNERJİ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Adnan Duman’ın liderliğinde son dönemde Kırıkkale’ye futbol heyecanı kazandıran kulüp, yeni sezona belirsizlik içinde giriyor. Yönetimsiz kalan Kırıkkale FK’da kongrede çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 22 Haziran 2025 tarihinde aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.
ŞEHİRDE BÜYÜK ENDİŞE YARATIYOR
Kongrede ikinci kez de aday çıkmazsa, kulübün yönetimi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek. Bu durumda Kırıkkale FK’nın geleceğine dair kararları Bakanlık belirleyecek. Taraftarlar ve kulüp üyeleri, Kırıkkale’nin futbol geleneğinin sürmesi için bir an önce çözüm bulunmasını bekliyor. Kulübün sahipsiz kalma riski, şehirde büyük endişe yaratmış durumda.
SİNERJİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’ın desteğiyle son yıllarda şehirde futbol heyecanı yaşatan Kırıkkale FK’nın sahipsiz kalma riski, taraftarlar ve futbolseverler arasında endişe yaratıyor. Gözler şimdi kongre gününe ve çıkacak olası adaylara çevrildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.