Keskin’de mesire alanı açılışa gün sayıyor
Yayınlanma:

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, ilçeye kazandırılan Karıştıran Mesire Alanı’nda yapılan çevre düzenlemelerini yerinde inceledi.
SOSYAL YAŞAM ALANI OLUŞTU
Açılış öncesi son hazırlıkları kontrol eden Başkan Cönger, alanı piknik yapmak için ziyaret eden vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Doğayla iç içe konumuyla dikkat çeken mesire alanının, Keskinlilere keyifli vakit geçirme imkânı sunacağını belirten Cönger, belediye olarak sosyal yaşam alanlarını artırmaya yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.
AÇILIŞ TÖRENİ YAPILACAK
Hemşehrilerinin taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkan Cönger, Karıştıran Mesire Alanı’nın ilçeye değer katacağını vurguladı. Çevre düzenlemelerinin titizlikle yürütüldüğünü belirten Başkan, mesire alanının kısa süre içerisinde resmi açılışla hizmete gireceğini söyledi. Belediye ekiplerinin sahadaki çalışmalarına devam ettiği alanda, vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.