Keskin’de belediye personeli iftarda buluştu
BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Başkan Cönger, iftar sofrasında bir arada olmanın, Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik ruhunu hissettirdiğini ifade etti. Etkinlikte, hemşehriler ve belediye çalışanları aynı sofrayı paylaşarak dayanışma ve birlik mesajı verdi. Başkan Cönger, birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan bu tür buluşmaların önemine değinerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Katılımcılar, Ramazan’ın huzur dolu atmosferinde sohbet ederek, dayanışmanın ve paylaşmanın keyfini çıkardı.

DAYANIŞMAYI ARTIRIYOR
Başkan Cönger, oruçlarını tutan herkesin ibadetlerinin kabul olması temennisinde bulunarak, Ramazan ayının barış, sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir dönem olduğuna dikkat çekti. Belediye yetkilileri de bu buluşmaların sosyal bağları güçlendirdiğini ve toplumsal dayanışmayı artırdığını vurguladı.

MANEVİ DEĞERLER YAŞATILIYOR
İftar programı, Keskin’deki vatandaşlar arasında samimi bir ortam oluştururken, Başkan Cönger’in hemşehrileriyle bir araya gelmesi, belediyenin toplumla yakın ilişkilerini güçlendirdi. Bu tür etkinliklerin, Ramazan ayının manevi değerlerini yaşatmak ve toplumsal birlikteliği pekiştirmek açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.