Kaymakam Uzunyol’dan öğrencilere kaynak kitap desteği

Kaymakam Uzunyol’dan öğrencilere kaynak kitap desteği
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Çelebi Kaymakamı Tuğçe Uzunyol, lise öğrencilerinin sınavlara daha iyi hazırlanabilmeleri için kaynak test kitapları dağıttı.

HAYATLARININ HER ANINDA YANINDAYIZ

Kaymakam Uzunyol, öğrencilerle bir araya gelerek eğitim hayatlarının her aşamasında yanlarında olduklarını belirtti. Öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecinde ihtiyaç duydukları kaynaklara erişimini kolaylaştırmak amacıyla yapılan kitap desteğinin, akademik başarıya önemli katkı sağlayacağı ifade edildi. Etkinlikte Kaymakam Uzunyol, eğitime verdikleri destekten dolayı Mavi İnovasyon Proje Derneği’ne, Dernek Başkanı Emine Aydın’a ve Endemik Yayınları’na teşekkürlerini iletti.

kirikkalenin-celebi-875461.jpg

GEREKEN DESTEK SAĞLANIYOR

Uzunyol, “Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi. Öğrenciler ise yapılan bu anlamlı destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Uzunyol’a teşekkür etti. İlçede eğitim alanında yapılan bu tür çalışmaların, gençlerin motivasyonunu artırdığı ve başarılarını olumlu yönde etkilediği belirtildi. Kaymakamlık, öğrencilere yönelik benzer eğitim desteklerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.