Kasten yaralama suçlusunu jandarma yakaladı!

Kasten yaralama suçlusunu jandarma yakaladı!
 Haber Merkezi
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Jandarmanın titiz istihbarat ve saha çalışmaları sonucunda, “Kasten Yaralama” suçundan hakkında arama kararı bulunan H.K. (E-32) isimli şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Güvenlik güçlerinin koordineli operasyonu ile yakalanan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kırıkkale Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyede çıkarıldığı mahkemece, daha önce kesinleşmiş olan 2 yıl hapis cezası gereği tutuklanmasına karar verildi.

HUZUR VE GÜVEN İÇİN GÖREVDEYİZ

H.K., mahkeme işlemlerinin ardından Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede taviz verilmeyeceğini, aranan şahısların yakalanması için çalışmaların kesintisiz sürdüğünü belirtti. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. Bölgedeki güvenlik çalışmalarının etkili bir şekilde sürdürüldüğü ifade edilerek, kamuoyunun bilgilendirilmeye devam edileceği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.