Karşıyaka’nın yolları asfaltlanıyor

Karşıyaka’nın yolları asfaltlanıyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, ekipleriyle birlikte şehrin sorun ve taleplerine çözüm için çalışmalar gerçekleştiriyor. Önal, Karşıyaka Mahallesi’nde asfalt bulunmayan sokaklara atılan çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kırıkkale’nin her alanında sorun ve taleplerin çözüm bulması amacıyla Belediye Başkanı Ahmet Önal ve ekipleri, sahada hummalı şekilde çalışmalarına başladı. Asfaltsız mahalle kalmaması amacıyla mücadele sergileyen Önal ve ekipler, vatandaşların sorunlarına kulak veriyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehri güzelleştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarına ara vermiyor. Bu kapsamda, Başkan Önal ve ekibi, Karşıyaka Mahallesi'nde asfaltlanmayan sokaklarda başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

karsiyakanin-yollari-asfaltlaniyor-1.jpg

GÜVENLİ YOLLARA KAVUŞACAK

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları ile Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan tüm sokaklar modern ve güvenli yollara kavuşacak. Başkan Önal, bu çalışmaların önemini şu sözlerle vurguladı: "Hemşehrilerimizin daha rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım imkanı sağlayabilmeleri için Kırıkkale'mizin mahallerinin yollarını asfalt ile buluşturuyoruz." Başkan Önal, “Karşıyaka Mahallesi'nde Fen işleri müdürlüğümüz tarafından devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Hemşehrilerimizin daha rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım imkanı sağlayabilmeleri için Kırıkkale'mizin mahallerinin yollarını asfalt ile buluşturuyoruz” dedi.

karsiyakanin-yollari-asfaltlaniyor-2.jpg

EKİPLER SAHADA MÜCADELE EDİYOR

Başkan Önal ve ekibi, Karşıyaka Mahallesi sakinleriyle de görüşerek taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Önal'a teşekkürlerini iletti. Kırıkkale Belediyesi'nin bu çalışmaları, kentin tüm mahallelerinde asfalt sorununu çözmeye yönelik kararlılığının bir göstergesi olarak görülüyor. Başkan Önal'ın öncülüğünde yürütülen bu çalışmalar, Kırıkkale'nin daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesine katkıda bulunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.