KADEM’den Bayram Karavanı

KADEM’den Bayram Karavanı
KADEM Bayram Karavanı bu bayram Kahramanmaraş ve Hatay’da Konteyner Kent sakinleriyle buluştu. Çay Saati işbirliği ile gerçekleşen bayramlaşmada sıcacık bir kahve eşliğinde yüzler gülerken, bayramlar birlikte güzel mesajı verildi.

11 ili etkileyen 6 Şubat depremi sonrasında ilk günden itibaren tüm imkânlarıyla bölgede olan KADEM, Ramazan bayramında da deprem bölgesini unutmadı. Bayramın ilk günü Kahramanmaraş Baykar Konteyner Kent, ikinci günü Hatay Üsküdar Konteyner Kent’te depremzedelerle bayramlaşarak ikramlarda bulunan KADEM Bayram Karavanı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok hissedildiği bayramda büyük küçük herkesin yüzünü güldürdü.

Çay Saati destekleriyle iki gün boyunca deprem bölgesinde hizmet veren KADEM Bayram Karavanı, çay, kahve ve çikolata ikramıyla depremzedelerin bayram sevincine ortak oldu. Konteyner Kentlerde yaşayan her yaştan sakinin yoğun ilgi gösterdiği bayram karavanı sayesinde, çocuklar hediye ve ikramlarla eğlenceli vakit geçirirken, büyükler çay, kahve, çikolata eşliğinde dayanışmanın ve birlikteliğin mutluluğunu yaşadı.

KADEM, bölgeye ulaştırdığı ayni yardımların yanı sıra depremin üçüncü haftasından itibaren Kahramanmaraş ve Hatay’da kurduğu Kadın Destek Merkezleri ile bölgedeki kadın ve çocukların psiko-sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Kadın ve Demokrasi Vakfı KADEM, kurulduğu 8 Mart 2013 tarihinden bu yana kadının onuru ile yaşayabileceği güvenli bir toplum ve adil bir gelecek için çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.