İlkokul arkadaşları 40 yıl sonra buluştu

İlkokul arkadaşları 40 yıl sonra buluştu
Kırıkkale’de 40 yıl önce Mustafa Necati İlkokulu’nda eğitim ve öğretim gören öğrenciler bir araya geldi. Renkli ve duygusal anların yaşandığı buluşmada geçmiş öğrencilik yılları yad edildi.

RENKLİ VE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Mustafa Necati İlkokulu’nda 40 yıl önce eğitim ve öğretim gören öğrenciler Kırıkkale’de buluştu. MKE lokalinde yemekte bir araya gelen öğrenciler hem şehir dışından hem de Kırıkkale’den katılım sağladı. 40 bin kere maşallah dercesine yapılan buluşmada hem renkli hem de duygusal anlar bir arada yaşandı. Adeta öğrencilik yıllarına giden 40 yıllık dostlar, o günleri tekrar anlatarak adeta o öğrencilik anlarını yaşadılar.

mustafa-necati-2.jpg

GÜNÜN ANISINA PASTA KESİLDİ

Mustafa Necati İlkokulu’nda aynı öğretmenden ders alan ve aynı sıraların tozunu yutan 3/C sınıfı öğrencileri, Kırıkkale’de buluştular. Okuldan mezun olduktan sonra birbirlerinden yıllarca haber alamayan o dönemin öğrencileri, MKEK lokalinde düzenlenen yemekte buluşup, 40 yıllık anılarını tekrar tazelediler. Birbirlerinin isimlerini dahi unutmayan öğrenciler o dönemki tatlı anılarını birbirleriyle paylaştılar.

mustafa-necati-3.jpg

İLHAN SARIYER’E HEDİYELER VERİLDİ

İlhan Sarıyer’in önderliğinde gerçekleştirilen buluşmada, 40 yıllık görüşme sonrası öğrenciler sıkı sıkıya birbirlerine sarıldılar. Mustafa Necati İlköğretim okulu 3/C sınıfı arkadaşları, günün anısına arkadaşları Sarıyer’e duygu dolu çeşitli hediyeler verdiler. Sarıyer, yemeğe katılan bütün arkadaşlarına teşekkür etti. Yemekten sonra “Mustafa Necati mezunları 40.yıl buluşması” yazılı 40.yıl pastası kesildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.