İl Özel İdaresi ekipleri karla mücadelede 7/24 sahada
KARLA KAPLANAN YOLLAR YENİDEN AÇILIYOR
Özellikle kapanan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için ekipler sahada yoğun mesai harcıyor. Kar küreme ve yol açma çalışmalarını birçok noktada eş zamanlı olarak sürdüren ekipler, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 7 gün 24 saat esasına göre görev yapıyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Şahin de saha çalışmalarını yerinde takip ederek ekiplerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Çalışanlara kolaylıklar dileyen Şahin, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti. Genel Sekreter Murat Şahin, karla mücadele çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeden görev yapan tüm ekiplerin büyük bir gayret gösterdiğini belirterek, “Teyakkuz halindeyiz; ihtiyaç duyulan her noktada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yetkililer, kırsalda ulaşımın aksamaması ve acil durumlara hızlı müdahale edilebilmesi için çalışmaların aralıksız süreceğini bildirdi. İl Özel İdaresi ekiplerinin, olumsuz hava koşullarına karşı hazır beklediği vurgulandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.