Hedefimize ulaşacağız

Hedefimize ulaşacağız
Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, “Hedeflediğimiz, inandığımız, çok emek verdiğimiz, bütün unsurlarıyla hak ettiğimiz şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu gururunu yaşıyoruz” dedi.

GURURLUYUZ

Teknik Direktör Harun Aydoslu hafta sonu Pazar günü oynanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Karaman Belediyespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Aydoslu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Hedeflediğimiz, inandığımız, çok emek verdiğimiz, bütün unsurlarıyla hak ettiğimiz şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu gururunu yaşıyoruz”

ASLA YILMADIK

“Bizler istiyoruz ki hak edenin futbol oyun kuralları içerisinde, hiç bir saha dışı etkenin olmadığı hiç bir çirkinliğin içine girmediği, masa başı oyunların söylemlerin ve eylemlerin etkili olmadığı kaybedenin kazananı takdir ve tebrik ettiği bir yarış olsun. Ama maalesef yaşadıklarımız yapılan, uygulamalar, çifte standartlar, bu oyunda gizli kalmayan gayrı ahlâki davranışlar bizi asla yıldırmadı yıldıramayacakta”

HER TÜRLÜ OYUNLAR OYNANIYOR

“Haftalarca süre gelen her türlü oyunlara Pazar günüde olduğu gibi sahada 80 dk. 10 kişi oynamamıza rağmen en güzel cevabı mücadele ruhumuzla doğru oyunla yapılan özveri gayret ve fedakarlıkla verdik. Amacımız kalan iki maçımızı da aynı düşünce ve çalışma ile kazanıp mutlu sona ulaşmak olacaktır. Bu başarıda emeği geçen başta futbolcu kardeşlerim olmak üzere katkı sağlayan bütün unsurları saygı ile selamlıyor sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.