Yürüyüş bahane, halkla sohbet şahane

Yürüyüş bahane, halkla sohbet şahane
Yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini toplayan Yahşihan Belediyesi, ‘Her anınızda hep yanınızda’ sloganı kapsamında sosyal belediyecilik örneğine imza atıyor.

SORUNLARA YERİNDE MÜDAHALE

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz mesai saatleri öncesi ilçede düzenli olarak yürüyüşlerine devam ederken vatandaşlarla birebir ilgilenerek taleplerini alıyor. Göreve geldiği ilk günden beri durmaksızın çalışmalarına devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz halkın gönlüne girmeye devam ediyor. Yahşihan’ın her gün belirli kısımlarında sabahın erken saatlerinde yürüyüşlerine devam ederken bir yandan da vatandaşların taleplerini, sıkıntılarını dinliyor.

TÜRKYILMAZ, VATANDAŞLARIN YANINDA

Belirtilen talepleri anlık birim yetkililerine bildirerek sorunlara yerinde müdahale ediyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihan ilçemizin sokaklarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Tüm gayretimiz, çabamız dertlere derman olabilmek. Her zaman halkımızın yanlarında olup onlarla kucaklaşmak en önemli görevimiz.”

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.