Yılmazer, Ankara’dan Kırıkkale gündemini değerlendirdi

Yılmazer, Ankara’dan Kırıkkale gündemini değerlendirdi
AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Kırıkkale Web TV’de katıldığı canlı yayında, Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin gündemini değerlendirdi.

GÜNDEME DAİR HER ŞEY KONUŞULDU
2018 Genel Seçimlerinde Kırıkkale’den milletvekili adaylığına çıkan, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Kırıkkale Web TV’de katıldığı canlı yayında, Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin gündemini değerlendirdi. Sosyal medyadan canlı olarak yayınlanan programın moderatörlüğünü Kırıkkale Web TV sahibi İlyas Şen yaparken, Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ise programa konuk gazeteci olarak katıldı. Yaklaşık 2 saat süren canlı yayında, Başkan Yardımcısı Yılmazer, gazeteci Kadir Yahşi’nin gündeme dair soruduğu tüm soruları şeffaf bir şekilde cevapladı.

SEÇİM DÖNEMİNDE 15 KİLO VERDİM
Eski Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer’in oğlu Mehmet Yılmazer canlı yayında, babasının ve kendisinin de içinde olduğu eski seçim dönemlerini değerlendirdi. Seçimler süresince başından geçeleri aktaran Yılmazer ayrıca, Kırıkkale’deki siyaseti değerlendirdi. Yılmazer’in seçim dönemine ait anlattığı anısında; köy köy, mahalle mahalle gezdiğini, duvarlara, elektrik direklerine afişler astığını ayrıca seçim süresi boyunca her gün sadece çorba içebildiğini bu nedenle 15 kilo verdiğini” söylemesi gülüşmelere neden oldu.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.