Yılın Koleji ödülü ABC’nin 

Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen spor ödüllerinin bu yıl 15’incisi gerçekleşti. Yılın koleji ödülüne ABC eğitim kurumları layık görüldü.

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ
Türkiye’nin dört bir yanında getirilen 12 basketbolcuyu burslu olarak okutan ve Kırıkkale’de basketbolun gelişimine katkı sağlayan ABC eğitim kurumları ‘Yılın Koleji’ ödülüne layık görüldü. Ödülü iş insanı Lütfi Ateş’ten alan ABC eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Harun Güleç, “Öncelikle bu tür programların gazetekale.com ne kadar zor olduğunu geçen sene Pandemi Ödülleri’nde Güven Hocam ile yaşadım. Gerçekten ciddi bir gayret istiyor. Aslında basketle ile ilgili gelişmelerde Güven Hocam sayesinde oldu. 1993’te başlayan bir hikayemiz var. ABC Kurs olarak başladık,  dershane olarak başladık. Malum süreçte devletimiz okul açın dedi okullarımızı açtık. Kırıkkale’de toplam 9 tane okulumuz var. 11 yıl evvel yine bir öğretmenler gününde arkadaşlarımız Türkiye bayrağını açtılar ve ‘ABC demek Türkiye demek’ dediler. Biz 11 yıl evvel ABC‘de yatırım yaptık. Hamdolsun hizmet etmeye devam edeceğiz, gençlerin gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

BU BAŞARI HEPİMİZİN 
Kırıkkale’de açık ara en iyisi olduklarını belirten Güleç, “Kırıkkale’de biliyorsunuz basketbol yok, futbol var. 3. ligden bir türlü çıkamadık. 3. Ligin takımını kurduk biz. Şuanda güzel transferler yaptık, bu gençlere yurt ayarladık. Lisedeki gençlere burs veriyoruz. Geçen sene hem erkeklerde hem kızlarda Kırıkkale il birincisi olduk, bölgede ilimizi güzel temsil ettik. Bugün yine yüzdeme il birincisi olduk, şampiyonlarımız var. Kırıkkale’de açık ara birincisiyiz, Kırıkkale’nin yerel markasıyız. Türkiye’de de olacağız İnşallah. Gençlerin gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz. Bu iş şahıs işi değil tüm idarecilerim burada, gençler burada onların adına aldım bu ödülü. Ailem adına, müdürlerim, öğretmenlerim adına aldım. Öğretmenler gününüzü şimdiden kutluyorum. İnşallah elimizden geldiği kadar şehrimize Ankara’ya ve Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Kırıkkale dışından gelen tüm misafirlerimizin ayaklarına sağlık. Hepsinden Allah razı olsun. Bu ödüle layık görüldüğüm için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.