Yiğit Hamza’ya Adnan abisinden büyük destek

Yiğit Hamza’ya Adnan abisinden büyük destek
Kırıkkale'de yaşayan SMA TİP-1 hastası Yiğit Hamza, doğduğu günden bu yana hastalığı ile mücadele ediyor

SİNERJİ’DEN ANLAMLI KAMPANYA 
Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan ve yaptığı yatırım çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, bir önemli etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 2 yıldır SMA Tip-1 ölümcül kas hastalığına bağlı olarak tedavi gören Yiğit Hamza için iş insanı Duman’ın öncülüğünde ve ev sahipliğinde yardım gecesi düzenlendi. Kırıkkale TV üzerinden canlı olarak yayınlanan kampanyaya adeta yardım yağdı.


İŞ İNSANI DUMAN, BÜYÜK TAKDİR TOPLADI 
Yiğit Hamza ve ailesini bu zorlu yaşam ve tedavi sürecinde yalnız bırakmayan Duman, yaptığı bu davranışıyla herkesten büyük takdir topladı. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı yardım gecesinde Duman’ın önderliğinde yurtdışı olmak üzere Türkiye genelinin dört bir yanından Yiğit Hamza’ya nefes olmak için yardımlar yapıldı. 


BU DURUMA ASLA KAYITSIZ KALAMAZDIK 
Yardım gecesinde konuşma yapan iş insanı Duman, “Biliyorsunuz Yiğit Hamza SMA TİP-1 Kas Hastalığı sebebiyle doğumundan itibaren büyük sağlık problemleri çekmiş ve 2 aylıkken hastalığın teşhisi konulmuş. O günden bu yana aile maalesef büyük üzüntü ve keder içinde.  22 aylık olan Yiğit Hamza’nın, hastalık sebebiyle her geçen gün daha da kötüye gittiğini ve bu nedenle zaman kaybetmeden yeterli bağışın toplanıp tedavi olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.


HEPİMİZ ADETA ZAMANLA YARIŞIYORUZ 
Yiğit Hamza için zamanla yarışıldığını vurgulayan Duman, “Zamanı doğru kullanmak adına da bizler böyle bir canlı yayın organize ederek hem bir farkındalık yaratmak hem de bağışlarınızla tedavi için gerekli miktarın toplamasına katkı sağlamak istedik. Milletimizin bu tür durumlarda ellerinden gelenin fazlasını yapacağı konusunda hiç şüphe duymadığımız ve genlerinde yardımseverlik ve hoşgörü olması hasebiyle böyle bir canlı yayına desteğin çığ gibi büyüyeceğinden eminim” dedi.


1 MİLYON 254 BİN 650 TL BAĞIŞ 
Hedef bağışın 1 Milyon TL olduğu sürekli olarak yayında vurgulanırken art arda gelen bağışlar umutları artırdı. Yayının sonunda hedeflenen miktarın üzerine çıkıldığı netleşse de yayın sonrası gelen bağışlar ile toplam tutar 1.254.650 TL’ye ulaştı. Kırıkkale için sosyal sorumluluk anlamında büyük bir özveriye sahne olan gecede rekor bağış olması aileyi ve gönüllüleri gözyaşına boğdu.

DUMAN VE SİNERJİ AİLESİNDEN BÜYÜK KATKI
Adnan Duman’ın düzenlediği geceye, Duman ailesi ve Sinerji A.Ş’nin paydaşları damga vurdu. Yapılan canlı yayında hayırsever iş insanı Özbek Duman 150 bin TL’lik katkıyla rekor bir bağışa imza attı. Ayrıca Adnan Duman’ın toplamda yaptığı bağış miktarı da 170 Bin TL’ye ulaşarak Yiğit Hamza’ya nefes oldu. Canlı yayına bağlanan paydaşlar ise Adnan Duman’ın yaptığı bu özel organizasyonda Yiğit Hamza için ellerini taşın altına koymaktan çekinmedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.