Yiğit Hamza için yardım kermesi 

Yiğit Hamza için yardım kermesi 
Kırıkkale'de yaşayan SMA TİP-1 hastası 18 aylık Yiğit Hamza için her alanda sosyal etkinliklerle yardım kampanyaları gerçekleştiriliyor.

FARKINDALIK OLUŞTURULDU 
Eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösterdiği günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan Başaran Koleji, sosyal ve kültürel alanda da önemli etkinlikler gerçekleştiriyor. Doğduğundan bugüne SMA TİP-1 hastalığıyla mücadele eden 18 aylık Yiğit Hamza için yardım kermesi gerçekleştirildi. Okul yönetimi, öğrenciler ve veliler tarafından destek sağlanan ‘Yiğit Hamza’ya Nefes Ol’ yardım kermesinde elde edilen gelir aileye takdim edildi. 

HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ 
Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Başaran Koleji kurucusu Onur Başaran, “Yiğit Hamza için üzerimize düşen görevi yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Karınca kararınca bu yolda bizimde bir yardımımız dokunsun istedik.  Yiğit Hamza Yaşasın Umut Kermesi teması ile 11 Turuncu sınıfımızın düzenlediği kermesimize katılımlarından dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Yiğit Hamza’nın hayallerine kavuşmasında bir parça çocuklarımızın payı olabildiyse ne mutlu” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.