Yeşil sahalarda ikinci yarı heyecanı 

Yeşil sahalarda ikinci yarı heyecanı 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, pazar günü Fethiye deplasmanına konuk olacak.

ŞİMŞEKLER İLK MAÇTA 3-1 YENMİŞTİ 
2021-2022 futbol sezonunun ikinci yarı müsabakaları hafta sonu yapılacak olan karşılaşmalarla başlayacak. İlk yarı sezonunu 32 puanla üçüncü sırada tamamlayan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ilk yarı sezonunun ilk karşılaşmasında Başpınar stadyumunda 3-1'lik skorla yendiği Fethiyespor Kulübüne konuk olacak. Sıkı hazırlıklarıyla kampını tamamlayan şimşekler, şampiyonluk için önemli bir kapı aralayacak olan bu karşılaşmayı mutlak şekilde kazanmak istiyor.
 

DEPLASMANDA PUANLA DÖNMENİN HEDEFİNDE 
Karşılaşma 16 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan stadyumda oynanacak. Karşılaşmayı Ahmet Balkan yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Harun Pekyürek, Hakan Dursun, Mehmet Güngör yapacak. Gözlemci Düzgün Murat Zincidi, temsilciler ise Ufuk Ilgaz ile Yalçın Kaya olacak. Ara transferleriyle kadrosunu iyice güçlendiren kırmızı lacivertliler, deplasmandan üç puanla dönmenin hedefinde.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.