Yazıalp, Akyön’ü ziyaret etti

Yazıalp, Akyön’ü ziyaret etti
KKTC Bisiklet Federasyonu Başkanı Salih Yazıalp, Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön’ü ziyaret etti. Ziyarette, Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde yapılacak olan çalışmalarla birlikte yeni sezonda yapıla

İŞBİRLİĞİ YARIŞMALARI KONUŞULDU
Kırıkkale’nin sevilen simalarından Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Hatay valileri ile bir araya gelen ve bisiklet sporunun gelişimi için yoğun çaba harcayan Akyön, bu kez de KKTC Bisiklet Federasyonu Başkanı Salih Yazıalp’i ağırladı. Yazıalp’in Akyön ziyaretinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve KKTC Bisiklet Federasyonu arasında bisiklet sporuna yönelik işbirliği yarışması konuları konuşuldu.

AKYÖN: “EL ELE VEREREK BUGÜNLERİ ATLATACAĞIZ” 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin konu alındığı ziyarette Akyön,  Yunanistan’da düzenlenecek olan ‘Granfondo Bisiklet Yarışları’nın gelirleri Türkiye’de meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlar için aktarılacağını söyledi. Akyön, “İnşallah hep birlikte el ele vererek bu günleri atlatacağız” dedi. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Akyön, “Depremin meydana geldiğini haber alır almaz 77 il genelinde bulunan temsilcilerimizle irtibata geçtik ve bölgeye gerekli yardımların hızlı bir şekilde ulaştırılması amacıyla gerekli çalışmayı koordine ettik. O bölgelere yardım etme amacıyla birlik ve beraberlik içerisinde bir dayanışma ruhuyla mücadele sergiledik. İnşallah ilerleyen süreçte depremin yaralarının sarılması ve halkımızı depremin etkisinden uzaklaştırmak amacıyla halkımızı bisikletle buluşturacağız. Aynı zamanda Yunanistan’da düzenlenecek olan ‘Granfondo Bisiklet Yarışları’nın gelirleri depremzede ailelerimize aktarılacak” şeklinde konuştu.  

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.