Yaylacık’a hizmet için adayım

Yaylacık’a hizmet için adayım
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında Yaylacık Mahallesi’nden muhtar adayı olan Sedat Şahin, çalışmalarını sürdürüyor.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Yaylacık Mahallesi Muhtar Adayı Sedat Şahin, hafta sonu yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Mahalle halkının takdirini ve sevgisini toplayan Şahin, “Mahallemize hizmet için adayım. Halkımızın sorun ve taleplerine çözüm getirmek için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallemize güzel şekilde hizmet etme mücadelesini vereceğiz” dedi.

MOBESE KAMERA SİSTEMİ

Şahin, “Yaylacık mahallesi Kırıkkale’nin en merkezi mahallelerinden biri olduğu için Adliye nüfus dairesi gibi kurumlar sınır olması hasebi ile Yaylacık’ta belirlediğimiz 3 ana cadde  ve Yaylacık merkez cami üstüne mahalle sakinlerinin ve özellikle çocuklarımızın güvenliği için mobese kamera sistemi çalışmamız olacak.”

ÇEYİZ MERKEZİ HALİNE GELECEK

“Eski şeker pancarı şirketinin olduğu binanın bir kısmını Yaylacık mahallesinde ikamet eden bayan kardeşlerimizin yardımı ile özellikle düğün yapmak isteyen genç kardeşlerimizin çeyizlerini 4 makina sözünü aldığımız bir iş adamı abimizin de desteği ile orasını hem üretim hem de aynı binada yapılan işleri sergileyerek satışının kolaylaştırılması sağlanıp 4 ya da 5 kardeşimize istihdam sağlayacağız.  Yaylacık çeyiz merkezi haline getireceğiz.”

HER YIL YAYLACIK SEZON KONSERİ

Yaylacık mahallesi eski ismi (dondurmacılar) caddesi olarak bildiğimiz Atatürk Bulvarında her sezon açılışında esnafımız, valilik ve belediyemizle görüşmeler yapılarak senede 1 kez sezon açılışı için düzenlemek istediğimiz Yaylacık Mahallemizin de isminin en iyi şekilde duyurulması için misafir ve yerel sanatçılarımızın da yer alacağı Yaylacık sezon konseri gerçekleştireceğiz.”

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAYACAĞIZ

“Yaylacık mahalle sakinlerinin Vali, Milletvekili, Kaymakam ilçe belediyeler ve Kırıkkale belediye başkanı ile yapılacak olana şahsi görüşmeleri mahalle muhtarlığı tarafından randevu sistemi ile görüşmelerini sağlamak. Sosyal yardım projesi ile zekat, sadaka, fitre gibi hayırlarınızı yardıma muhtaç insanlara kapalı zarf usulü bizim belirleyip sizin götürüp vereceğiniz kişilerin ulaşımını sağlamak.”

YAYLACIK HALKININ OYLARINA TALİBİM

“Yine Yaylacık mahallesinde bayan azalarımızın (bayanlara özel) günü birlik yada 2-3 gün düzenleyecekleri gezi ve sosyal aktivitelerin yapılması) Kırıkkale’de 28 mahalle arasında Yaylacık mahallemizin hem reklamı hem de güvenilir bir mahalle olduğunu duyura bilmek açısından Yaylacık halkının oylarına talibim. Ulubatlı hasan caddesinin yıldız Hamamı ile olan bağlantı kavşağının açılması için gerekli çalışmalar ve başvurular yapılmış olup secim sonrası açılacağı sözünü aldık şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.