Yaşlılarımız ile gönül bağı kuruyorsunuz

Yaşlılarımız ile gönül bağı kuruyorsunuz
18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Evde Sağlık Hizmeti sunan personelimize gösterdikleri üstün gayret ve cefakarca çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

EVDE SAĞLIK EKİBİ

Kırıkkale Evde Sağlık Hizmetleri binasında gerçekleştirilen programa Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sinan Kurt ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sancar Serbest katıldı. Evde sağlık ekibi gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür etmek için ise İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi’yi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette yapılan her çalışmada önemli yere sahip evde sağlık hizmetleri personelinin yerinin ayrı olduğunu ifade etti.

GÖNÜL BAĞI KURUYORSUNUZ

Program öncesinde yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sorup, rahatsızlığı olanlarla yakınan ilgi ve alakalarından dolayı böyle bir teşekkür belgesine layık görüldüklerini ifade eden İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi, “Yaşlının, sağlık ve bakım hizmetlerini kaliteli ve etkin, ulaşılabilir niteliklerle, sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımıyla, bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak hizmet sunan siz değerli ekiplerimize şunu söylemek isterim ki yapmış olduğunuz görev çok kutsal. Bu kutsal görev sayesinde yaşlılarla bizler arasında bir gönül bağı kuruyorsunuz. Bu duygularla teşekkür ederim” dedi.

ÇEVRESEL FAKTÖRLERE UYUM

Yaşlılık insan doğasının önemli evrelerinden biri olmakla beraber bireyin kontrolünün dışında ortaya çıkan ve çevresel faktörlere uyum sağlayabilme yeteneğinin azaldığı biyolojik bir dönem olarak tanımlandığına dikkat çeken Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sancar Serbest ise personele yapmış olduğu konuşmada “Toplumsal gerçekliğin ve geleceğin bütün yönlerini ilgilendiren ve bu anlamdaki etkisi ve önemi gün geçtikçe artan bir konu olmasıyla birlikte yaşlıların yaşam memnuniyetinin arttırılması, karşılaşabilecekleri sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarını yaşlılarımıza sunduğunuz için teşekkür ederim” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.