Yahşihanspor’un umutları Play-Out’ta

Yahşihanspor’un umutları Play-Out’ta
(BAL) mücadele eden Yahşihanspor, ligde geçirdiği inişli çıkışlı bir sezonun ardından, son haftalarda hanesine yazdırdığı puanlarla küme düşme hattından çıkmayı başardı. Ligi 8. sırada tamamlayan Yahşih


4 GALİBİYET, 2 BERABERLİK,12 MAĞLUBİYET
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yahşihanspor, zorlu 2021-2022 sezonunu geride bıraktı. Ligde 18 maça çıkan 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde eden Yahşihanspor, direkt olarak küme düşmekten son anda kurtuldu. 10 takımın bulunduğu ligi 8’inci sırada tamamlayan Yahşihanspor umutlarını, İl Özel İdaresi Spor ile oynayacağı Play-Out maçına bağladı. 


14’ÜNCÜ HAFTAYA KADAR DÜŞME HATTINDAYDI
Çıktığı 18 maçta 14 puan toplayan Yahşihanspor, ligin son 4 haftasına kadar sık sık küme düşme hattına geriledi. 14’üncü hafta geldiğinde halen 9 sırada bulunan ve direkt olarak küme düşme hattında yer alan Yahşihanspor, son 4 haftada topladığı 6 puan ile direkt küme düşme hattından uzaklaştı. Yahşihanspor, son maçlarda aldığı 6 puan ile ligde elde ettiği 14 puanın neredeyse yarısını son 4 haftada elde etmiş oldu. 


LİGDE KALMAK İÇİN GALİBİYETE İHTİYACI VAR
2021-2022 sezonunda deplasmanda galibiyet yaşayamayan Yahşihanspor, 4 galibiyetini de kendi evinde aldı. Deplasman maçlarından da 2 beraberlikle dönmeyi başaran Yahşihanspor’un topladığı 14 puan, takımı Play-Out maçından kurtaramadı. Yahşihanspor’un Play-Out oynayacağı takım ise Kırıkkale 1’inci Amatör Küme B Grubu şampiyonu İl Özel İdaresi Spor oldu. 


19 NİSAN SALI GÜNÜ SAAT 15.00’TE 
2021-2022 Bölgesel Amatör Lig sezonunda ligi 8’inci sırada tamamlayan Yahşihanspor ile 1’inci Amatör Küme B Grubunda şampiyon olan İl Özel İdaresi Spor, 19 Nisan Salı günü saat 15.00’te Başpınar Stadyumu’nda Play-Out mücadelesine için sahaya çıkacak. İl Özel İdaresi yeni sezonda BAL’a çıkmak için Yahşihanspor ise BAL’da kalmak için mücadele verecek.


Haber: Burak Çalışkan 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.