Yahşihanspor'da hedef üç puan 

Yahşihanspor'da hedef üç puan 
Bölgesel Amatör Lig'de Kırıkkale'nin tek ilçe takımı olan Yahşihanspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Talasgücü Belediyespor'u konuk edecek.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANACAK 
Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Yahşihanspor, bu hafta Yenişehir Stadyumu'nda Talasgücü Belediyespor'u konuk edecek. Sezonun 11'inci hafta karşılaşmasına çıkacak olan Yahşihanspor 8 puanla 12'nci sırada yer alıyor. Talasgücü Belediyespor ise +10 averajı ve 22 puanıyla 3'üncü sırada yer alıyor. Karşılaşma pazar günü saat 14.00'te Yenişehir Stadyumunda oynanacak. Son iki haftadır hanesine puan yazdıramayan Yahşihanspor, son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

ÜST SIRALARA ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
Oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Erol Lüy, seri galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmak istediklerini vurguladı. Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini ifade eden Lüy, geçtiğimiz iki hafta üst üste alınan mağlubiyetin üzüntüsünü üzerlerinden attıklarını ve sahaya moralli bir şekilde çıkacaklarını söyledi. Lüy, “Bu hafta kendi sahamıza üç puan hedefindeyiz. İnşallah sezon sunana kadar üst sıralarda olmanın hedefinde olacağız” dedi.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.